Over mij

Mijn naam is Mariëtte de Graaf-Duin en ik geef al héél veel jaren met veel plezier les op keyboard, piano en elektronisch orgel. Ruim 30 jaar was ik in dienst bij verschillende muziekscholen, waaronder Muziekschool Oostelijk West-Friesland. Helaas werd de subsidiekraan van de gemeentes steeds meer dichtgedraaid waardoor de muziekschool genoodzaakt was te stoppen. Sindsdien ben ik zelfstandig verder gegaan in hetzelfde werkgebied. Naast het lesgeven op de verschillende locaties ben ik ook af en toe te vinden op de basisscholen, waar ik keyboardpresentaties en workshops verzorg.

 

Als jong meisje ben ik mijn muzikale loopbaan begonnen op het elektronisch orgel. Al snel wist ik dat ik verder wilde in de muziek. Na het gymnasium ben ik naar het Conservatorium Alkmaar gegaan, waar ik in 1989 mijn diploma Docerend Musicus behaalde. Na een aantal jaar heb ik daarnaast nog de bevoegdheid voor keyboards behaald.

 

Behalve het lesgeven vind ik het ook leuk om zelf te spelen in allerlei genres, bijv. pop, jazz en klassiek. Ik speel orgel bij een gemengd koor en begeleid af en toe solisten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb